Anette Ekelöf

Jag har under många års tid arbetat som förstelärare på ett flertal olika yrkesprogram.  För ett par år sedan startade jag ett företag, där jag håller föreläsningar och kurser  i kommunikation, yrkespedagogik och arbetsmiljö. Jag har en Filosofie  Kandidat i pedagogik samt lärarlegitimation. Dessutom är jag utbildad inom arbetsmiljö och inredning som skapar livsbejakande miljöer i arbetslivet. Jag skräddarsyr föreläsning eller kurs utifrån kundens behov. Jag ser fram emot att höra ifrån er. Tillsammans gör vi skillnad, skapar förbättringar på arbetsplatsen samt i skolvärlden genom kunskap, samsyn och nytänkande.    //Anette

Referenser från kunder jag har haft föreläsningar hos under 2022:


Anette är en tydlig och pedagogisk föreläsare som med sin långa erfarenhet inom kommunikation och service, inspirerar sina lyssnare på ett professionellt sätt. Under hennes utbildningar får man många "aha-upplevelser" och bra verktyg att ta med sig och tillämpa i framtiden.

      Eva-Marie Andersson,  Utbildningssamordnare  på Yrkeshögskolan i Kristianstad


Jag jobbar som yrkeslärare och det var otroligt inspirerande att ta dela av Anettes långa erfarenhet och kompetens inom detta område. Både föreläsningen och hennes handbok om att lyckas som yrkeslärare, ger många intressanta tankeställare. 

Christian Sandberg, yrkeslärare på Tegelbruksskolan i Klippan